Gyógyító Szív Alaptanfolyam indul!  2015.11.28-29

Ezen a két napon azzal foglakozunk, hogy a kvantumgyógyítással mit és hogyan tudunk elérni saját életünkben.
Ha egészségügyi, párkapcsolati, anyagi, bőséggel kapcsolatos, munkahelyi vagy egyéb problémák adódnak életedben, hogyan tudod a leggyorsabban, minden érintett számára a legjobb módon megoldani azokat. A megoldás szó szerint a kezedben van.
Ennek módjáról, a kapcsolódásról, kvantummezőről, és technikákról kapsz azonnal használható technikát.
A tanfolyam elvégzése után szó szerint saját kezedbe tudod venni az életed minden területét!

A tanfolyam ára:    45.000 Ft, 5000 Ft-os ajándékkuponnal 40.000 Ft.

A kuponod igényeld a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen

A tanfolyam anyagát nyomtatott jegyzetben is megkapod.

Várlak szeretettel!

Jelentkezni az alábbi email címen tudsz:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tervezett workshopok:

          Bőségteremtő workshop a Telihold erejével! Ezen a napon megkeressük és feloldjuk azokat a blokkokat, negatív,      korlátozó hiedelmeket, melyeket a Bőségről magadban hordozol. Megteremtjük együtt, a csoport erejével az  általad vágyott   helyzeteket, dolgokat, életet! Előzetes bejelentkezéssel!
  • Ősi mezők, Örökség workshop. Az őseinktől örökölt korlátozó hitrendszerek, minták, örökölt testi elváltozások feloldása, a múlt feldolgozása. valójában addig nem beszélhetünk szabad akaratról és döntésekről amíg ezek a mezők korlátoznak minket. Szép és nagyon izgalmas téma.
  • Csontok-gerinc workshop. Kinek ne lenne valamilyen gondja a gerincével? Milyen egyszerű kvantum technikák segítenek helyreállítani gerincünk egészségét. Milyen technikával tudsz fogat, csontot, szerveket növeszteni. Ez a workshop két napos a téma összetettsége miatt.

Bejelentkezés szükséges!

Az 1 napos Workshop díja 15.000 Ft. A  2 napos Workshop díja 30.000 Ft


Hogy működik a kvantum gyógyítás?

hogy-mukodik-a-kvantum-gyogyitasMi történik a kezelés során, és miért? Itt elolvashatod, hogy működik a kvantum gyógyítás, és mindaz, amit még használunk!

Ne csak gyógyulj, gyógyíts!

kvantum-healing-tanulasHa meggyőződtél arról, hogy működik, magától értetődik a kérdés: „Miért ne segíthetnék ezzel másoknak is?” Tudj meg többet a képzéseinkről!

Érdekel a többiek véleménye?

kvantum-gyogyitas-facebook
kvantum-gyogyitas-slider-lenn