A Gyógyító Szív tanfolyamon a 21. század legújabb és leghatékonyabb információs és energia gyógymódjait adom át neked. A tanfolyami metodika lehetővé teszi számodra, hogy az életed minden területét, legyen az egészség, párkapcsolat, teremtés, bőség, négy szinten gyógyítsd. Mélyreható és gyors változásokat tudsz elérni, mert a test, az elme, a lélek és a szellem szintjén is változik az, amit szeretnél. Ezeket a technikákat magadon és másokon is teljes biztonsággal tudod alkalmazni. Az alaptanfolyam bevezet téged a kvantumgyógyítás alapjaiba, felélesztjük a Gyógyító Szívet, és azokat a hitrendszereidet, melyek az életcélod beteljesítése és a gyógyulásod útjában állnak megváltoztatjuk. Megtanítom neked azt a kezelést, mellyel magadon és másokon egyaránt nagyon gyorsan tudsz segíteni. 

 • A sorozat további részeiben workshopokon tanulsz légzéstechnikákat, hiszen a légzés mindig kéznél van, ezzel nagyon gyorsan és hatékonyan tudod kezelni a mindennapok feszültségeit, konfliktusait.
 • Foglalkozunk korunk egyik leghatékonyabb meditációs technikájával, mellyel alapjaiban tudod megváltoztatni korlátozó hitrendszereidet, így ezek már nem állnak tovább boldogulásod, boldogságod útjába.
 • Egy nagyon nagy téma és nehéz terület majdnem mindenki életében a család, az öröklött helyzetek, viselkedésminták, betegségek, melyek, mint egy szűk folyosó, szabják meg életünk folyását. Ezen információs és energiamezők tisztítása óriási változásokat eredményezhet.
 • Foglalkozunk az orosz gyógyítók rendkívüli módszereivel, számokkal, energia gömbökkel, távkezeléssel.
 • Az allergia rengeteg ember életét keseríti meg, pedig kezelése,  esetleg megszüntetése lehetséges. Így ez is egy olyan téma mely különösen érdekes.
 • Sokan szenvedenek ma a gerinc elváltozásaitól, vagy annak következtében kialakult egyéb problémáktól. Ezért a gerinc, a csontok, a fogak szintén egy olyan témakör, mellyel külön foglakozunk.
 • Szimbólumok használatát, a kristályok használatát, és a tárgyak és víz programozását is megtanulhatod, amennyiben ez a téma érdekel.
 • A káros szenvedélyek, mint a dohányzás, drog, alkohol problémák, bánatevés leküzdéséhez sokszor nem elég tudatosnak lenni, hiszen ezek szenvedélyek. A leszokás sok esetben igényel segítséget. Erről is tanulhatsz egy workshopon.
 • A méregtelenítés is nagyon divatos és rendkívül fontos téma. Érdemes jól és alaposan végezni, a nem hozzáértés nagyobb károkat okoz, mintha semmi sem történne. Az egyik workshop témája ez, mely szorosan összefügg fizikai, mentális és lelki egészségünkkel.
A Gyógyító Szív az alaptanfolyammal kezdődik, a workshopok elvégzése a te érdeklődésedtől függ. Az alaptanfolyamon tanult technika önmagában is megállja a helyét.
Az alaptanfolyam és a Gerinc, csontok workshop, valamint a Méregtelenítés workshop két napos, általában hétvége, a többi workshop egy napos.
A létszám minden alkalommal maximált:  20 fő.
Minden tanfolyami részhez nyomtatott jegyzetet biztosítok.

Őseink Hagyatéka az életünkben Workshop időpontja: 2015.04.11. 10-18 óráig

Jelentkezni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A workshop részvételi díja 15.000 Ft

https://www.facebook.com/events/446786505484503/Gyógyító Szív Alaptanfolyam indul!  2015.11.28-29

Ezen a két napon azzal foglakozunk, hogy a kvantumgyógyítással mit és hogyan tudunk elérni saját életünkben.
Ha egészségügyi, párkapcsolati, anyagi, bőséggel kapcsolatos, munkahelyi vagy egyéb problémák adódnak életedben, hogyan tudod a leggyorsabban, minden érintett számára a legjobb módon megoldani azokat. A megoldás szó szerint a kezedben van.
Ennek módjáról, a kapcsolódásról, kvantummezőről, és technikákról kapsz azonnal használható technikát.
A tanfolyam elvégzése után szó szerint saját kezedbe tudod venni az életed minden területét!

A tanfolyam ára:    45.000 Ft, 5000 Ft-os ajándékkuponnal 40.000 Ft.

A kuponod igényeld a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen

A tanfolyam anyagát nyomtatott jegyzetben is megkapod.

Várlak szeretettel!

Jelentkezni az alábbi email címen tudsz:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tervezett workshopok:

          Bőségteremtő workshop a Telihold erejével! Ezen a napon megkeressük és feloldjuk azokat a blokkokat, negatív,      korlátozó hiedelmeket, melyeket a Bőségről magadban hordozol. Megteremtjük együtt, a csoport erejével az  általad vágyott   helyzeteket, dolgokat, életet! Előzetes bejelentkezéssel!
 • Ősi mezők, Örökség workshop. Az őseinktől örökölt korlátozó hitrendszerek, minták, örökölt testi elváltozások feloldása, a múlt feldolgozása. valójában addig nem beszélhetünk szabad akaratról és döntésekről amíg ezek a mezők korlátoznak minket. Szép és nagyon izgalmas téma.
 • Csontok-gerinc workshop. Kinek ne lenne valamilyen gondja a gerincével? Milyen egyszerű kvantum technikák segítenek helyreállítani gerincünk egészségét. Milyen technikával tudsz fogat, csontot, szerveket növeszteni. Ez a workshop két napos a téma összetettsége miatt.

Bejelentkezés szükséges!

Az 1 napos Workshop díja 15.000 Ft. A  2 napos Workshop díja 30.000 Ft


Hogy működik a kvantum gyógyítás?

hogy-mukodik-a-kvantum-gyogyitasMi történik a kezelés során, és miért? Itt elolvashatod, hogy működik a kvantum gyógyítás, és mindaz, amit még használunk!

Ne csak gyógyulj, gyógyíts!

kvantum-healing-tanulasHa meggyőződtél arról, hogy működik, magától értetődik a kérdés: „Miért ne segíthetnék ezzel másoknak is?” Tudj meg többet a képzéseinkről!

Érdekel a többiek véleménye?

kvantum-gyogyitas-facebook
kvantum-gyogyitas-slider-lenn