"A kvantumgyógyítás a tudatosság egyik formájának (az elmének) azon képessége, hogy spontán módon kijavítsa a tudatosság egy másik formájában, (a testen) jelentkező hibákat.
 Ha rövidebb definíciót követelnének, egyszerűen azt mondanám, hogy a kvantumgyógyítás békét teremt.”   Deepak Chopra


  Nagyon divatos fogalmakkal van ez az idézet megtűzdelve, így kifejtem bővebben. A tudatosság, éber tudat, ébredj tudatodra, ma mindennapi kifejezésnek számítanak,akár a pl. a vásárlással kapcsolatban is,  ugyanakkor a szavakon nem mindig ugyanazt értjük. A kvantumgyógyítással összefüggésben mit jelentenek? Tudatosság, tudatosodás, amikor felébredsz a Tudatoságodra, akkor ráébredsz, hogy nem az a test és elme vagy amit eddig hittél magadról. Szó szerint felébredsz arra, hogy a Tudatosságod ezeken túl, ezeken felül, sőt szinte ezektől függetlenül létező, a mindig jelenlévő Megfigyelő. Ez a Megfigyelő tanúja az egész, ebben a testben töltött életednek, minden percednek és amikor az Ego ( jelen értelemben az épített személyiséged ) pillanatokra visszavonul, meg is figyelheted, hogy Te a gondolataid mögött meghúzódó állandó Tudatosság vagy.
  A kvantumgyógyításban ebből a Tudatosságból kiindulva teremtünk lehetőséget arra, hogy az életünkben létrejött "békétlenségek", feszültségek, blokkok, betegség tünetek kijavítódjanak. A kvantumgyógyítás egy nagyon gyors és finom módszer. Sok irányzata van, a legismertebbek a Mártix energetika, kétpontozásos módszer, Kvantumérintés, Kahi-Healing stb.
  Jómagam ezek közül a módszerek közül a Kahi-Healing koncepcióját sajátítottam el Master szinten, illetve ThataHealing konzulensi képesítést szereztem. A mindennapi praxis során változott a kezeim között ez a koncepció és mára az általam eddig tanult módszerek is beépültek a napi munkámba, így összefoglalva a módszerek összességét, Gyógyító Szív-nek neveztem el.
  A kliens akár beszélgetés és a helyzete boncolgatása nélkül is igénybe veheti a kezelést, hiszen a kvantummezőben mindenképpen helyreáll a rend, ha tudok róla, hogy hol van a probléma, ha nem. Ettől függetlenül a találkozás - amennyiben a kliens másképpen nem kéri-  egy feltáró, ismerkedő beszélgetéssel, a kronobiológiai markerek megbeszélésével és a teljes energiaprofil felállításával kezdődik. Ennek alapján beszéljük meg az általam ajánlott kezelési tervet és azt, hogy az hogyan zajlik. A Gyógyító Szív kezelés állva történik, ha a klienst nem gátolja ebben semmi és kb 20-40 percet vesz igénybe. A kezelés során nagyon gyengéden érintem a testet bizonyos pontokon, pl. csakrákon és egyéb energiapontokon. A két kezem között energiát nem küldök, információs gyógyítás történik, a kvantummezőben. Közben a kliens mély szeretetet, elfogadást érez, így az érzelmi blokkok oldódása miatt előfordulhat  sírás, nevetés. A kezelés alatt a klienst " fogva tartó" információs mezők átrendeződnek, ezért beindul testében az energia áramlása és így lehetővé válik, hogy a test öngyógyító rendszere is működésbe lépjen.
A GYógyító Szív kezelés 4 szinten hat, így egy kezelés 2-3 hétig "dolgozik" még a találkozás után. Eredményeként hosszú évek óta megoldatlan helyzetek oldódhatnak meg, akár 1-2 kezeléssel. Mivel minden ember más ez egyénileg változhat.

A kliens helyzetétől, állapotától függően alkalmazok egyéb kezeléseket is, úgymint Légzésterápia, ThétaHealing.


Hogy működik a kvantum gyógyítás?

hogy-mukodik-a-kvantum-gyogyitasMi történik a kezelés során, és miért? Itt elolvashatod, hogy működik a kvantum gyógyítás, és mindaz, amit még használunk!

Ne csak gyógyulj, gyógyíts!

kvantum-healing-tanulasHa meggyőződtél arról, hogy működik, magától értetődik a kérdés: „Miért ne segíthetnék ezzel másoknak is?” Tudj meg többet a képzéseinkről!

Érdekel a többiek véleménye?

kvantum-gyogyitas-facebook
kvantum-gyogyitas-slider-lenn